Wado-Ryu karaten harjoittaminen on pitkä matka, matkan tekee mukavaksi hyvät treenikaverit ja monipuolinen harjoittelu.

Wado-Ryu on tyylisuunta joka on pehmeämpi ja luonnollisempi kuin muut karaten tyylisuunnat.

Oppilaat pyrkivät aina väistämään hyökkäyksen, samalla pyrkien mahdollisimman hyviin asemiin vastahyökkäystä ajatellen. Paritekniikkaharjoituksissa tämä periaate tuodaan selkeästi esille: väistö ja vastatekniikka tapahtuvat samanaikaisesti ja luonnollisella tavalla vartalon väistöliikkeellä.
Wado-ryussa olevat veitsitekniikat (tantodori), istualtaan tehtävät tekniikat (idori) ja miekkatekniikat (tachidori) tulevat tietysti jujutsun puolelta.

Harjoitusajat

Maanantai (KuntoKamppailu) 1915-2045 Sääksjärven koulu

Torstai 1730-1830 Monis Tatami

Sunnuntai 1700-1800 Monis Tatami

Sunnuntai 1800-1900 Monis Vihreä Sali

Vuoden 2019-2020 jäsen- ja liittymismaksut

-Liittymismaksu suoritetaan kerran. 30€

-Jäsenmaksu: 60€ / kausi (syys ja kevät)

-KuntoKamppailijat maksavat kuntobudo kausimaksua 40€ (ilman yhdistyksen äänioikeutta).

-Kaksi perättäistä jäsenmaksun suorittamatta jättämistä katsotaan jäsen eronneeksi ja uusi liittymismaksu tarvitaan.

-Huomioithan että Karaten jäsenmaksuun kuuluu myös KuntoKamppailu